Under söndagens eftermiddag åker Örebro Syrianska för att möta Södertälje FK. En match mellan två lag i i tabellens mittskikt, en chans för Syrianska att skaka av sig Södertälje en aning och samtidigt ta ett kliv närmare toppen.

Under veckan som var spelade Örebro Syrianska en tuff match mot Karlstad BK i Svenska Cupens första omgång. Tyvärr blev det Syrianskas sista match i årets cup, då Karlstad stod som segrare efter straffläggningen. Återigen stod laget för en bra prestation utan att ha marginalerna på sin sida.

Södertälje kommer från en seger mot Boo FK med 2-1, vilket gör att laget nu endast är två poäng bakom Syrianska och placerar sig med det på en niondeplats i tabellen. Matchen blir därför väldigt viktig för båda lagen. För Syrianskas del gäller det att försöka hitta tillbaka till vinnarspåret igen, då det var ett tag sedan man gick från en match med tre poäng. Syrianska har dock goda minnen från att möta Södertälje, då man besegrade laget med 4-0 hemma på Örnsro IP i våras.

Matchen på söndag spelas i Södertälje på Östertälje IP B och startar klockan 15.00.

Loading

Mattias Kurt
augusti 5, 2017