Det blev inget trendbrott för Örebro Syrianska under söndagens match borta mot Södertälje, då man förlorade matchen med 2-1. Återigen var inte Syrianska mycket sämre än sina motståndare, men har för tillfället väldigt svårt att göra mål.

Det blev en tuff start på matchen då Södertälje tidigt kunde ta ledningen på straff. När sedan Södertälje i den andra halvleken ökade på till 2-0 var uppförsbacken brant för Syrianska. Stefan Hannason lyckades senare reducera, men mer än så blev det inte och laget fick även denna match lämna planen utan poäng. Med tanke på hur matchbilden såg ut var Syrianska förtjänta av poäng, men lagets ineffektivitet framför mål straffade sig än en gång.

För Örebro Syrianska väntar nu ett hett derby hemma mot Rynninge. En perfekt match för laget att studsa tillbaka på och tändningen i laget inför en sådan match bör vara på topp. Den matchen spelas lördag 12 augusti klockan 16.00 på Örnsro IP.

Loading

Mattias Kurt
augusti 7, 2017