Zana Can återvänder till Örebro Syrianska. Anfallaren är överens med klubben om ett avtal för resten av säsongen och blir spelklar redan på lördag.

Zana Can spelade senast i Syrianska under 2014 och var en av dem som bidrog att Örebro Syrianska spelar division två fotboll. 2015 värvades han till IFK Kumla och var med och förde upp IFK Kumla till division två och har sedan dess vart i Kumla.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att komma tillbaka hem till Syrianska igen och jag är otroligt stolt och glad över att få representera klubben. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet, säger Zana Can

– Zana har tränat med laget i perioder under försäsongen och under de senaste veckorna, det kändes därför naturligt för båda parter att skriva över Zana. Det är en mer erfaren Zana som kommer tillbaka till oss och han kommer tillföra arbetsvilja och spets, samtidigt som han kommer hjälpa till med att ”pusha” fram de yngre killarna, säger Sait Oktay 

Loading

Mattias Kurt
juni 15, 2017