Örebro Syrianska såg ut att ta tre viktiga poäng i division två toppstrid. Men tre poäng blev till ett efter att Sylvia kvitterat.

Det var Örebro Syrianska som var klart det bästa laget i inledningsvis i matchen mot Sylvia på Örnsro då de roffade åt sig ett tidigt övertag på 2–0. Efter bara sex minuter var Linus Lamu framme och spräckte nollan. Och fjorton minuter senare kom Amar Bukvas åttonde mål för säsongen. Men gästande Sylvia tog sig i kragen och lyckades peta in en boll som målvakten Vladislav Mitev inte hade koll på. I halvtidspausen stod den då 2–1.

Det tog bara 11 minuter av andra halvlek innan kallduschen kom. Efter misstag från backlinjen kunde Ihab Naser ta vara på chansen och placera bollen bakom Vladislav Mitev. En riktig kalldusch då det verkligen kändes bra för Syrianska för en gångs skull. Efter det står matchen och väger väldigt mycket där det skapas chanser åt båda hållen.

Men det tog ett tag innan en riktig målchans skapades, och det var i slutet av matchen där Amar Bukva kunde avgöra matchen till 3-2 men valde istället att passa bollen till Martin Alp som tyvärr inte han till bollen. Det var ett snöpligt resultat och det kändes snarare som 2 förlorade poäng än 1 vunnen.

Loading

Mattias Kurt
juni 11, 2017