Lördagen den 17 juni är det återigen dags för Örebro Syrianska att försöka närma sig den absoluta toppen i Division 2 Södra Svealand. Värmbols FC står för motståndet i en match som spelas i Katrineholm.

Syrianska kommer från en oavgjord match senast mot IF Sylvia. En match där laget skapade tillräckligt med chanser för att få med sig alla tre poäng, men fick nöja sig med en poäng. För närvarande placerar sig laget på en tredjeplats i tabellen, sex poäng efter tvåan Linköping. Till lördagens match har Syrianska vissa bekymmer då lagkapten Basel Gorgis är skadad och Kenny Mathisen är osäker till spel.

Motståndarna Värmbols FC spelade även dem oavgjort i den senaste omgången, 1-1 borta mot Boo FK. Enligt Värmbols egna matchrapport en match där Värmbols inte riktigt nådde upp till sin fulla kapacitet, laget lär således vara revanschsuget till lördagens drabbning. I tabellen hittar vi Värmbols på plats elva, en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Loading

Mattias Kurt
juni 16, 2017