Örebro Syrianska tog sin tredje raka seger borta mot Motala i lördags. Matchvinnare för andra matchen i rad blevAmar Bukva som gjorde segermålet i 89:e matchminuten.

Syrianska inledde matchen starkast och tryckte på första fem-tio minuterna. Därefter tog Motala över och kontrollerade matchen totalt.
Därför var det logiskt att Motala i den 36:e matchminuten tog ledningen med 1-0. Syrianska hade ett stolpskott under den första halvleken, men 1-0 till hemmalaget var ett rättvist resultat i halvtid.

Med några byten i halvtid så lyckades Syrianska vända på matchen. Det dröjde dock till den 70:e matchminuten innan Rabi Mourad kunde dunka in 1-1. Syrianska fortsatte därefter trycka på och jagade frenetiskt ett segermål. I den 89:e matchminuten kom också 1-2. Från långt avstånd slog Amar Bukva till med ett skott som borrade sig upp i borte krysset och avgjorde matchen till Syrianskas fördel.