Formstarkt Örebro Syrianska åker till Motala Under lördagen 3 juni åker Syrianska ner till Motala för att försöka hämta tre nya poäng. Laget kommer från en sen vändning senast mot IFK Kumla, där det dröjde till den 96:e matchminuten innan Amar Bukva kunde trycka in segermålet.

Efter en lite trevande start på serien har nu Örebro Syrianska fått upp farten och har tre segrar på de fyra senaste matcherna. Läget i laget är också bra och det finns inga skador eller avstängningar att rapportera om. Tränare Barsaum Cicek har således en fulltalig trupp att välja ifrån.

Motståndarna Motala AIF FK har däremot en lite mer svårbedömd form, på de fyra senaste matcherna har laget två segrar och två förluster. I tabellen placerar de sig precis ovanför Syrianska med 13 inspelade poäng. I den senaste matchen lyckades man besegra Boo FK på bortaplan med 0-1, enligt rapporter en tät match utan mycket målchanser.

Örebro Syrianska står inför en mycket viktig period där man ska spela tre matcher på en vecka. Efter matchen mot Motala väntar två hemmamatcher mot Boo FK och IF Sylvia. Låt oss hoppas att de rödgula inleder denna vecka med att ta tre poäng på lördag.

Loading

Mattias Kurt
juni 2, 2017