På Sveriges nationaldag tar Örebro Syrianska emot Boo FK i en match som skulle ha spelats under påskhelgen, men som blev inställd på grund av det snökaos som då rådde.

Syrianska kommer från en stark bortaseger mot Motala AIF FK, då Amar Bukva återigen avgjorde sent. Laget har för tillfället en väldigt positiv trend och segern mot Motala var lagets tredje raka seger. Till tisdagens match finns det inga nya skador att rapportera om och Syrianska förväntas kunna ställa bästa möjliga lag på banan.

Även motståndarna Boo FK vann sin senaste match, då de slog IF Sylvia på bortaplan med 0–1. En väldigt imponerande seger då detta var Sylvias första hemmaförlust denna säsong. Laget har tre segrar på de fyra senaste matcherna och placerar sig med det på en åttondeplats i tabellen, precis bakom Örebro Syrianska.

Tisdagens match får ses som en mycket viktig match för Örebro Syrianska, då en seger skulle innebära att man får ordentligt häng på lagen i toppen. Matchen startar klockan 14.00 och spelas på Örnsro IP.

Loading

Mattias Kurt
juni 5, 2017