Syrianska åkte på en mycket tung förlust i dag hemma mot IFK Haninge. Martin Alp såg till att Syrianska tog ledningen men det var Haninge som tog samtliga poäng. 

Syrianska klev in till dagens match mot Haninge med ett bra självförtroende, med seger senast och cupavancemang mot Rynninge. Det var Syrianska som inledde matchen piggast och dominerade stora delar av den första halvtimmen på Örnsro IP. Syrianska tog också ledningen i den 17 matchminuten via Martin Alps snygga bicykleta som hittade in bakom Haninge-målvakten.

1-0 ledningen höll dock inte länge och kort efter kunde Haninge kvittera och ta med sig ett oavgjort resultat in till halvtid. Andra halvlek satte Syrianska in en ordentlig press mot Haninge och pressade på för ett ledningsmål. Trots den intensiva pressen fick inte Syrianska in bollen och istället för ett hemmamål kunde Haninge ta ledningen med 1-2 på straff. Haninge höll därefter undan och kunde plocka med sig samtliga tre poäng.

För Syrianska väntar härnäst derby mot Assyriska Norrköping. En match som spelas på onsdag i nästa vecka med avspark klockan 18.30. Räkna då med ett revanschsuget Syrianska som kliver in på Mamre IP.

Loading

Mattias Kurt
maj 20, 2017