Det är en rejäl revansch suget Syrianska som, med en hel frisktrupp, som tar emot botten laget Ekerö hemma på Örnsro under lördag. Med en bra träningsvecka vill Syrianska ta revansch på Ekerö efter den snöpliga förlusten i senaste mötet lagen emellan.

Inför matchen var man tre poäng före Sylvia inför lördagens möte på Nya Parken. Ett försprång som nu är uppätet efter att hemmalaget gjort matchens enda mål, genom Jonatan Wiberg. Det var annars en ganska jämn match Annars var det en ganska jämn match. Man skapade lägen men var för ineffektiva. – Med lite bättre skärpa kunde vi då ha gjort två mål, bland annat missade vi ett friläge, säger Syrianskas tränare Barsaum Cicek.

Mot Ekerö är lånet från Forward, Martin Alp spelklar och även Petrus Kocadag.

Stockholmslaget Ekerö placerar sig för tillfället på kval plats i division två-tabellen vilket får anses vara godkänt med tanke på vårsäsongens resultat. Man har tyvärr inga officiella nyheter från deras hemsida om någon förändring gjorts under sommaruppehållet. Man kommer från första höstmatchen med förlust mot Aspudden med 4-3 efter en ganska jämn match som till slut vanns av Aspudden.

Loading

Mattias Kurt
juli 31, 2015