Syrianska knep till slut en poäng borta mot Sleipner på Nya Parken i Norrköping efter en stark laginsats. Två av målen stod Mozart Surville för när slutresultatet skrevs till 3-3.

Syrianska kom ut i den första halvleken med bra moral och visade upp ett annat passningsspel än i de senaste matcherna. Det var dock Sleipner som hade det mesta av bollinnehavet samtidigt som Syrianska försvarade sig väl. 1-0 skulle dock komma för hemmalaget i den 29:e matchminuten. Men bara tre minuter senare blåste domaren för straff för Syrianska efter hands i Sleipners straffområde. Mozart förvaltade straffen på bästa möjliga vis och kvitteringen var ett faktum. Precis innan paus skulle Sleipner återigen ta tillbaka kommandot då man inom loppet av bara några minuter gick ifrån till 3-1 efter ett par tursamma situationer. Ett av dessa mål kom efter skott utanför straffområdet och styrning via Syrianska-fot som ställde Alexander Wimmer i Syrianska-målet.

Bortalaget kom ut till den andra halvleken med ett tufft utgångsläge då man skulle vända 3-1. Inställningen var dock inget fel på. Mozart stod för reduceringen till 3-2 efter ett inlägg och nick från nära håll och kvitteringen kom sju minuter innan slutet också via nick av Fedja Jelecak. Upphämtningen var ett faktum och Syrianska hade stått för en mycket stark andra halvlek. I dem sista minuterna av matchen hade både lagen lägen som skulle kunna resulterat i ytterligare mål men matchen slutade 3-3 och Syrianska hade stått för en stark laginsats som säkerligen stärker självförtroendet inför kommande matcher.