Förra helgen blev den första halvleken en mardröm för Syrianska. Men i halvtid rättade man till det mot Seriefavoriten Sleipner och kunde ta med sig en poäng. Under söndag väntar ett intressant möte mot serietvåan Vimmerby IF.

Stark laginsats ledde till en poäng mot Seriefavoriten mot Sleipner på Nya Parken i Norrköping efter en mardröm första halvlek. Trots mängder av klara målchanser i andra halvlek lyckades inte Syrianska ta med sig tre poäng på Parken.

Syrianska står på sju poäng efter sju omgångar, på söndag inväntar serietvåan Vimmerby IF då man hoppas få en ny chans att spela hem årets första trepoängare på Örnsro IP.

Det är ett revanschsuget Syrianska som kommer till spel på Örnsro IP under söndagseftermiddagen. Förhoppningsvis kan man plocka med det som var bra i andra halvlek senast och förbättra det som inte riktigt stämde i förstahalvlek

Tabelltvåans starka inledning
Vimmerby IF har fått en stark inledning på seriespelet med två förluster, en oavgjord och fyra vinster. Efter sju omgångar är man tabelltvåa, men det vore inte klokt att dra några slutsatser av en serietabell så här tidigt på säsongen. Ett Vimmerby som har en ganska lång historia bakom sig bildades 1919 och är inne på sin sjätte säsong i Division två.

Loading

Mattias Kurt
maj 24, 2015