Örebro Syrianska IF vann övertygande med 6-2 mot ÖSK Ungdom i en match som kunde slutat med ännu större segersiffror. Rabi Mourad och Mubarak Nyende stog för tre mål vardera.

På förhand så var Örebro Syrianska stora favoriter och laget infriade också förväntningarna. Trots att den första halvleken lämnade mer att önska från hemmalaget som emellanåt agerade stressat i anfallsspelet.

I den andra halvleken gick allt enligt plan och ÖSK Ungdom tröttades ut mer och mer ju längre halvleken led. Mubarak Nyende som inte gjort ett enda mål på de tre inledande matcherna pyntade idag in tre stycken, varav ett mål på straff. Rabi Mourad var inte sämre och hade samma fördelning, tre mål – ett på straff.

Trots ett överlägset hemmalag så släppte man in två onödiga mål som i en annan match  skulle kunna varit ödestiget. Annars var detta en markant förbättring sett till matchen dessförinnan mot IFK Ölme.