Örebro Syrianska, som kommer till spel med en stor vinst i 019-derbyt mot ÖSK ungdom i ryggen kommer inför lördagens tuffa bortamöte med en av seriens kanske absolut formstarkaste lag. De rödgula är ett av seriens mål gladaste lag då man i senaste omgång gjorde hela sex mål.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska har som nämnts varit en av lagen som gjort flest mål senast mot ÖSK Ungdom så kunde man gjort fler en sexmål. Lagets målkvot (11-5 efter fyra omgångar) visar tydligt att man har ett mål glatt resultat.

Örebro Syrianska saknade spelare som Kevin Larsson, Emmanuel Ekeh senast och kommer vara aktuella för spel igen båda efter skada. Det kommer att vara ett anfallsvilligt Örebro Syrianska som kommer till spel på Kolsvik, Sunne under lördagen. Hur man väljer att formatera sitt lag återstår att se.

IFK Sunne
Ett Sunne som är nykomlingar iår har börjat årets upplaga serien väldigt starkt man har tre vinster och två förluster på fem matcher och även en stark anfallare som gjort hela åtta mål vid namn Andreas Svanberg ett namn Örebro Syrianska IF spelarna måste se efter. Senast mot Sköllersta blev det förlust med 2-1 på borta plan då målet kom i den 75:e match minuten.

Matchinfo
IFK Sunne – Örebro Syrianska IF
Lördag 19 maj, KL 15:00, Kolsvik, Sunne

Loading

Mattias Kurt
maj 18, 2012