Det är ny match på lördag för Örebro Syrianska och denna gång kommer ÖSK Ungdom till Örnsro IP på ett 019 derby. Årets upplaga av division tre har börjat blandat för båda lagen, men på lördag kommer Örebro Syrianska gå för tre poäng och kommer inte bjuda ÖSK Ungdom på något.

Örebro Syrianska IF
Förra helgens drabbning mot IFK Ölme på en plan som kan liknas med en blandning av en kohage och åker kom årets första förlust mot IFK Ölme en match man vill lägga bakom sig helt. Trots 1-0 förlust så var inte resultatet rättvist då Örebro Syrianska hade sina chanser för ett oavgjort resultat i slutminuterna.

Under lördagen väntar ett revansch suget Örebro Syrianska som äntligen är tillbaka på en bra plan för att kunna spela fotboll på. Mot nykomlingen ÖSK Ungdom är inställningen bara för de rödgula tre viktiga poäng.

ÖSK Ungdom
ÖSK ungdom som egentligen heter ÖSK Söder tog över ÖSK Ungdoms division tre plats har fått en hyfsad start som nykomling i division tre. I sin senaste match mot Sköllersta IF visade dock nykomlingen att man kan hota lagen i serien.

Nyckeln för deras hemlighet har varit att hålla rent i målprotokollet under första halvlek för att sedan ta motståndarna på bättre ork i den andra.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – ÖSK Ungdom
Lördag 12 maj, KL 14:00, Örnsro IP, Örebro

Loading

Mattias Kurt
maj 11, 2012