Örebro Syrianska tog en klar seger i den uppskjutna matchen mot Köping FF. Matchen på Örnsro IP slutade med en 4-1 seger till Örebro Syrianska.

Håkan Juhlin valde att mönstra samma startelva som senast mot IFK Kumla. Att det skulle bli en match med stark rödgul offensiv stod klart och den startades av Fedja Jelecak efter en dryg kvart.

Sedan var det stort rödgul spelövertag med ett flertal bra chanser fram till den 25:e minuten då Örebro Syrianska fick en helt självklar straff, efter att Rabi Mourad stötte ihop med en KFF-spelare. Fedja Jelecak slog den men målvakten lyckades rädda den och fram till den 45 match minuten hade Köping FF läge att kvittera men inget som vara nära och 1-0 stod sig till halvtid.

Kevin Larsson rullade behärskat in 2-0 i 57:e minuten efter en fin framspelning och i den 67 var det dags igen för Kevin Larsson att göra sitta andra mål för kvällen innan Gabriel Binay satte fyran på tilläggstid. Nu på lördag väntar seriefavoriten IFK Ölme på Brovallens IP