Örebro Syrianska går in i sin andra match på tisdag mot Köping FF. En tuff match på förhand som säkerligen även blir en tugg historia i efterhand, speciellt efter Syrianskas svaga premiärmatch.

Örebro Syrianska IF
För hemmalaget handlar tisdagens match om att visa att man är bättre än vad premiärmatchen visade samtidigt som att det är viktigt att få mig sig en tre-poängare för att få fortsatt självförtroende. 1-1 mot nykomlingarna IFK Kumla får inte anses som godkänt. Dock är en premiärmatch alltid en preimärmatch med mycket nerver och förväntningar som spelar in. 

Nu är det dock en ny match som hägrar och det gäller att visa mer vilja och hunger än vad man gjorde mot IFK Kumla annars straffas man säkerligen mot ett Köping som hittills mäktat med en vinst och ett oavgjort resultat (Mariestad och Strömstorp).

Köping FF
Köping har ett litet annat läge än Örebro Syrianska då man redan haft sina uppvärmningsmatcher och som nu ser fram emot att ta sig ann ännu en uppgift – om än en tuff sådan. Inledande matchen hemma mot Strömstorp slutade 2-2 och matchen mot Mariestad (också den hemma) slutade med vinst, 2-1. Fyra poäng alltså och ett helt klart godkänt facit efter två spelade matcher. 

För Köpings del gäller det i denna match att vara på tårna mot erkänt hemmaskickliga Örebro Syrianska som vanligtvis släpper till väldigt lite hemma på Örnsro IP.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF
 – Köping FF
Tisdag 1 maj, KL 15:00, Örnsro IP, Örebro
Följ oss på: everysport.com 

Loading

Mattias Kurt
april 30, 2012