Örebro Syrianska fick en stor vinst senast då man premiär vann på Örnsro IP mot Köping FF med hela 4-1.Under lördag är det dags för årets första borta match för motståndet står storfavoriterna IFK Ölme på Brovallens IP.

Örebro Syrianska IF
Storvinst mot Köping FF i hemma premiären på Örnsro IP. Örebro Syrianska som med facit i hand ändå vann rättvist. De rödgula stod för en riktigt fin match och stabila tre första poäng spelades in. Nu väntar en ny tuff drabbning för huvudtränaren Håkan Juhlin’s manskap då IFK Ölme står för motståndet. För Örebro Syrianskas del gäller det att spela den fina fotbollen man spelade senast mot Köping.

Det man mins från förra årets drabbning lagen mellan är nog på Brovallens IP då bröderna Ekeh hade show med deras kanon mål som gjorde att Örebro Syrianska kunde bärga tre fina poäng.

IFK Ölme
IFK Ölme har svarat för försäsongens stora snackis från att vara ett mittenlag till helt plötsligt vara en av de stora förhandsfavoriterna till seriesegern. Man har rekryterad massa brassar och även gott ut med att ta hem serien detta år. På lördag väntar dock ett Ölme som kommer från knapp vinst mot Sköllersta i senast omgången. Man har så långt in på säsongen lyckats ta två vinster samt även åka på en förlust som kom i premiären mot Kungsör BK.

Matchinfo
IFK Ölme – Örebro Syrianska IF
Lördag 5 maj, KL 14:00, Brovallens IP, Kristinehamn

Loading

Mattias Kurt
maj 5, 2012