Matchen mellan Nordvärmlands FF och Örebro Syrianska IF ställdes under lördagsmorgonen in med anledning av snöfall. Beslutet togs med kort varsel precis innan Örebro Syrianska skulle stiga på bussen och resan mot premiärmatchen vilket medfört onödiga kostnader för Syrianska. Örebro Syrianska får nu byta fokus mot en premiär på Örnsro IP.

– Känns inte bra att gå in i serien i tredje omgången, säger nye tränaren Håkan Juhlin.

Örebro Syrianska fick sin ordinarie premiär, hemma mot Köping, uppskjuten eftersom Örnsro inte var i spelbart skick.
När spelarna skulle kliva på bussen klockan nio på lördagsmorgonen för bortamatch mot Nordvärmland FF, nästan vid norska gränsen, ringde motståndarna och meddelade att matchen var uppskjuten. Det låg snö på Lillängen i Sysslebäck.

– Ändå tog vi ansvaret att ringa dem i fredags kväll. Då sa de att vi kör. Sen ringer de när vi ska hoppa in i bussen och säger att det är tre centimeter med snö på planen och att de nog inte får ordning på det. Just snyggt, säger Juhlin irriterat.
Nytt speldatum är inte klart och Syrianska får nu vänta till nästa helg, den 28 april, för att få spela sin första match. Då väntar derby mot Kumla på Örnsro. Om det inte kommer mer snö

Loading

Mattias Kurt
april 21, 2012