Då är det äntligen dags för seriepremiär som reser ett par timmar upp i Sverige för bortamöte mot Nordvärmlands FF. Det är en minst sagt efterlängtad seriepremiär som väntar då man fick ställa in första omgången.

Örebro Syrianska IF
Med en på förhand stark trupp har bortalaget för lördagen kryddat till rejält inför säsongen. Många nya namn har tillkommit trots att man behållit många spelare från förra säsongen. Hela sex nya spelare har tillkommit varav några har erfarenhet från spel i högre divisioner men även några spelare har lämnat.

Försäsongen har varit tuff men fylld av glädje och många spelare har uttryckt sin längtan att få början sparka boll på allvar igen. Det gäller dock att bekänna färg i ett högintressant möte mot tuffa Nordvärmlands FF. Full fokus är det som gäller om man ska lyckas knipa åt sig några poäng. Förra årets möte i mot Nordvärmlands FF slutade med vinst för Örebro Syrianska.

Nordvärmlands FF
Nordvärmlänningarna slutade på en tredjeplats förra säsongen efter att ha varit en av favoriterna till seriesegern. Nu stundar en ny säsong med nya förutsättningar. Ett Nordvärmland som gott ut med att vi ska ta hem serien iår har värvat många spelare från utlandet som spelat bland annat i Polen, Slovakien mm återstår o se om detta håller?

Matchinfo
Nordvärmlands FF – Örebro Syrianska IF

Lördag 21 April, KL 15:00, Lillängens IP, sysslebäck
Följ oss på: everysport.com 

Loading

Mattias Kurt
april 20, 2012