Nu är det äntligen dags för premiär efter att både första och andra tilltänkta omgången blivit uppflyttade. Försäsongen har gett en blandad kompott av bra och mindre bra insatser. Men nu är det alltså dags för allvar när IFK Kumla kommer på besök.

Örebro Syrianska IF
Det är ingen tvekan om att det är en efterlängtad premiär man går tillmötes efter två uppskjutna matcher. Försäsongen som varit lite upp och ner har ändå gett laget en chans till sammansvetsing och det märks att man idag mer är ett lag än vad man var i början av försäsongen. 

Håkan Juhlin går mot sin första match med Örebro Syrianska i seriespelet och förväntningarna på honom och laget är naturligtvis höga. Matchen spelas på Karslund Arena då Örnsro IP ej anses vara i spelbart skick.

Många spelare i Syrianska uttrycker inte bara stor förväntan utan är positiva till andan i truppen och chanserna till en positiv utgång av säsongen.

IFK Kumla
Nykomlingarna i serien har till skillnad från Syrianska hunnit med att spela två seriematcher som har gett en vinst respektive en förlust. Man lyckades i första omgången överraskande besegra FBK Karlstad borta med 3-2. I den andra omgången åkte man däremot på en förlust hemma mot Sköllersta IF med 1-3.

I övrigt så tillhör väl inte Kumla förhandsfavoriterna milt uttryckt även om man har en del spelare som besitter kvalitet. Bröderna Rosén är två exempel på det. Dessa två får man hålla extra koll på i motståndarlaget.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF
 – IFK Kumla
Lördag 28 April, KL 17:00, Karlslund Arena, Örebro
Följ oss på: everysport.com 

Loading

Mattias Kurt
april 28, 2012