I morgon tisdag är det dags för semifinal i Distrikts Cupen och möte med Örebro SK med avspark klockan 18:15 på Behrn Arena en match många väntat på som skulle spelats förra året. Vilket lag kommer att ta sig segrare från denna match, Örebro Syrianska som har fem bonus straffar (varav bara tre räknas) eller Örebro SK?

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska:s väg till semifinal har gått via bortasegrar över Lekebergs IF (1-3), IFK Kumla (2-5). I kvartsfinalen besegrades Lekebergs med 1-3, efter en ganska enkel drabbning för de röd gula.

Örebro Syrianska tog en klar vinst i den tredje träningsmatchen mot Arboga Södra, varav första på hemmaplan. Matchen mot Örebro SK är en värde mätare hur Håkan Juhlins mannar kan stå emot ett Allsvensk topp lag.

Örebro SK
Örebro SK väg till semifinalen har de slagit ut lillån med 4-3 och marieberg med 6-3. Örebro SK behöver inte någon närmare presentation, då det är det särklass största laget i staden. Vi möter ett Örebro SK som kommer att bestå av u21 spelare samt A-lagsspelare. Örebro SK tar med sig till denna match från träningslägret nere i Turiket med två oavgjord resultat samt en förlust.

Örebro Syrianska IF – Örebro SK
Tisdag 5 mars, KL 18:15, Behrn Arena
Följ oss på: everysport.com

Loading

Mattias Kurt
mars 5, 2012