< ><>< > < StartFragmen-->

Örebro Syrianska har gjort klart med Kevin Larsson, en spelare som är med U18 landslaget och som närmast kommer från ÖSK Ungdom.

Kevin Larsson gjorde debut redan som 16-åring i ÖSK när de då spelade i division 2. Han har även hunnit med provspel i Holland med klubben mvv mastricht fc. Kevin har nu tecknat ett kontrakt på ett år med Örebro Syrianska.

– Jag känner en väldigt positiv känsla inför att hjälpa Syrianska upp i seriesystemet. Det är ett härligt gäng och det är bre fart på träningarna, säger Kevin Larsson.

Spelarens mål är fortfarande att spela fotboll utomlands och sikta mot högre höjder. Det har redan enligt Kevin funnits intresse från klubbar utomlands men hittills har inget som är tillräckligt intressant dykt upp. Kontraktsförhandlingarna strandades med ÖSK samtidigt som Syrianska blev ett intressant alternativ. 

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Kevin Larsson. Han är en spelare som har fina kvaliteter och även ett bra register med landslagsspel, säger sportkommittén

Loading

Mattias Kurt
mars 2, 2012