Vinst senast i bagaget, väntar möte med division tre-laget LSW IF på lördag. Örebro Syrianskas tränare saknade en hel del spelare senast men glädjande är att nyförvärv får debutera till helgens match på Karlslund Arena. Med exakt en månad kvar till seriepremiär i division tre västra Svealand är det näst sista matchen för tränarna att spela ihop laget.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska matchade för två veckor sen mot ett dåligt Laxå som inte skapade något på soliga Karlslund Arena. Flera spelare saknades trots massviss test spelare gjorde alla väl från sig. Första vinsten för året då Laxå IF besegrades i Karlund Arena. Örebro Syrianska presenterar i veckan sitt 7:e nyförvärv Oscar Sundén. Som kommer närmast från division 3 klubben Söderköpings IK.
Vi hoppas att vädret inte ställer till bekymmer för oss imorgon bitti. Just nu ser det inte så lovande ut (klockan 14.30 fredag).
– Vi kommer att spela med flera nyförvärv. Kvällens träning får visa vilka som ska spela.
För oss är det en viktig träningsmatch eftersom vi möter ett annat division 3-lag. Det blir en bra styrkemätning. Vi har en del småskavanker och vilar David G, Razak, Jakob C, Igor C, säger Hasse och Peter


LSW IF
I lördagens match väntar en motståndare, som i alla fall tabellmässigt verkar ligga på vara med o kriga för toppen. Laget var förra året nykomling i divison tre och klarade den uppgiften på ett tillfredsställande sätt. När serien var färdigspelad fann man laget på en tredjeplats. Inför den kommande säsongen har man av artiklar i lokalpressen att döma förstärkt sitt lag på flera punkter.

Truppen mot LSW IF
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – LSW IF
Lördag 28 mars, kl 10:00 Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
mars 27, 2009