Örebro Syrianska presenterar härmed sitt 7:e nyförvärv genom Oscar Sundén. Oscar är anfallare kommer närmast från division 3 klubben SÖDERKÖPINGS IK.

Oscar som tillhör BK Forward blev idag klar för Örebro Syrianska IF under säsongen 2009. Det handlar om ett utlåningsavtal som sträcker sig säsongen ut. Oscar Sunden är uppfostrad i BK Forward men kommer närmast från Söderköping IK. Oscar flyttade till Norrköping för två och ett halvt år sedan, för att gå på fotbollsgymnasiet I Norrköping. Han var utlånad från BK Forward till IFK Norrköpings U 21 lag som bland annat blev svenska mästare under Oscars vistelse. Det blev dock inget kontrakt med Norrköpings A-lag och Oscar blev utlånad till Söderköping IK. Nu har han återvänt till sin hemstad och klubblösningen för Oscars del blev Örebro Syrianska.

– Örebro Syrianska IF är den perfekta klubben för mig just nu då jag blev utlånad från BK Forward och såg dem som ett klart val, säger Oscar Sundén.

– Oscar beskrivs som en targetspelare med ett vasst målsinne i straffområdet. Den informationen vi fått om Oscar är att han med sin spelstil kommer att komplettera våra anfallare. I dagsläget består anfallssidan av korta och kvicka anfaller, så det känns tryggt att även få in en stor och stark targetspelare, säger ordförande Samuel Kurt.

Loading

Mattias Kurt
mars 25, 2009