Örebro Syrianska bortaslog FK Bosna under onsdagseftermiddag med hela 6-2. Trots målkalaset anser inte Örebro Syrianskas tränare Melke Allan att hans lag gjorde någon av sina bättre matcher denna säsong.
– Vi spelade inte briljant men vi satte dit våra chanser och det kändes stabilt.

När dagens domare blåste igång spelet var det faktiskt Syrianska som hade bäst fart på benen och man kunde notera en viss spelmässig dominans under de första 15-20 minuterna. Den första allvarliga menade chansen stod hemmalagets målfarlige anfallare Zeid Yasin. Efter drygt 20 minuters spel skjuter han ett hårt pressat skott som går in bakom Bosnas målvakt 1-0. Rättvist kom det andra målet med knappt 8 minuter efter första i den 28 matchminuterna gör Zeid Yasin sitt andra mål för dagen 2-0. med dryga 5 minuter kvar av första halvlek prickskjuter George Anim det tredje målet rätt hårt skott i den chanslöse målvakten och går ut till halvtid vilan med 3-0.

Redan i den andra halvlek i den 48 matchminuten gör Syrianska 4-0 genom David Gulec, när han satte 4-0 efter halvtidsvilan var matchen avgjord. Bosna hann därefter med att reducera. Efter reduceringen kunde Zeid Yasin göra sitt tredje mål för kvällen som svarade för 5-1 efter ett fint anfallsspel. 5-2 kom också efter en hörna där Omar Jafar Said nickar in den bakom 17-årige målvakten Tony Dyrén som gjorde debut efter att man bytt ut El-Muobi Mohammad när det återstod 10 minuter kvar av matchen. I Syrianska luftades många spelare i slutet av matchen. Alaa ville också visa att han ville göra sitt 16 mål för i år men det tog tid till det blev nått mål i slut minuterna gör han 6-2.