Syrianska möter för andra gången i historian närmast FK Bosna på Heden’s IP. En seger för Syrianska är ett måste för att man ska ha en teoretisk chans att hänga kvar i serieledning. Det återstår bara 2 matcher kvar av div 4 vem ska ta klivet upp direkt till div 3?

FK Bosna
FK Bosna målsättning 2006 var att kämpa om att hålla sig kvar i serien. Efter 20 omgångar seer det bra ut för Bosna som hade målsättningen att vara kvar i div 4. Endast åtta vinster gör att laget har sex poäng upp till fjärdeplats. Bosna har klarat av kontraktet till div 4 spel nästa säsong. Förra matchen mot Sköllersta blev inget bra resultat för Bosna som förlorade med 2-4 när man hade 1-1 i halvtid. Gästerna avgjorde matchen med två snabba mål i början av andra halvleken på Behrn arena.

Örebro Syrianska
Syrianska håller fortfarande kvar första plats efter vinsten mot Glanshammar efter att man legat under i halvtid med 1-0 vände man och vann i andra halvlek med 3 snabba mål. Regissören bakom segern var David Gulec som stod för ett mål och en framspelning. tre poäng som innebär fortsatt serieledning när två omgångar återstår. Truppen ser lovande ut och helt friska man får tillbaka Zeaid Yasin efter avstängning i förra matchen.

Loading

Mattias Kurt
september 21, 2006