I senaste matchen mot Bosna skämdes jag för att kalla mig syrian. Ärligt talat så var det pinsamt. Vi borde skämmas. Vi var sammanlagt ca 400-500 syrianer och ca 200 bosnier på plats, men ändå var det bosnierna som hade en klack och som hördes. Vad gjorde vi 400-500 syrianerna då? Satt helt tysta. Det är vi som leder serien och är på väg mot trean, men ändå var det Bosna som hördes även fast de inte hade något att spela för. Vi krossade de med 6-2! Ändå var det ingen som började heja. PINSAMT!

Uppmanar alla Örebroare
På lördag är det Syrianskas viktigaste match genom tiderna, och då måste vi visa vad vi kan. I år har vi verkligen chans att avancera till division 3 på allvar. Vi leder serien med 1 poäng och har allt på egna händer. Vinst = trean. Därför uppmanar vi alla syrianer i Örebro, att vi verkligen ställer upp för Syrianska och visar att vi brinner för klubben! Vi ska tillsammans med heja fram Syrianska!

Tag med trummor, konfetti, bengaler osv. Alla ska vara klädda i Rött/gult och ansluta sig till klacken!!! VI SKA VISA ATT VI ÄLSKAR SYRIANSKA!

FORZA SURYOYE!

Loading

Mattias Kurt
september 25, 2006