Örebro Syrianska Fotboll vill skapa en ungdomsverksamhet för barn mellan 6-10 år och Juniorer 14-15 år, detta för att få en långsiktig satsning för fotbollen. Ungdomsverksamhet är viktigt och det är något som syrianska hittills saknat. Det är ungdomarna som är framtiden helt enkelt. Den nya styrelsen har tagit tag i detta nu och vill satsa samt ge Syrianska ett starkt varumärke för all framtid.

Örebro Syrianska Fotboll vill därmed ta ännu ett steg i utvecklingen av organisationen. Föreningen har beslutat att inom kort starta en ungdomsverksamhet i syrianska. Vi har beslutat att ha ett möte med alla våra ungdomar och alla föräldrar, därför välkomnar vi er att delta i detta möte Söndagen den 11 December kl 16.00 i Syrianska föreningen. 

För att starta en bra ungdomsverksamhet för ditt barn är målsättningen att genom ett gott samarbete utveckla och utbilda såväl ledare som spelare samt att på sikt kunna slussa talangfulla spelare till Syrianska:s a-lag. För att kunna bli en större klubb och klara av högre divisioner i seriesystemet behövs dessa ungdomar, (det är bara att kolla på t ex Syrianska Västerås och Syrianska Södertälje som har bland dom bästa juniorerna i hela Sverige).

Så som alla vet så leder fotbollen dessutom till att våra barn/ungdomar kan umgås i fritiden på ett bra sätt och få en bättre gemenskap.

Så alla som känner att de vill representera sitt folk o ”landslag” ska anmäla sig eller deras barn/syskon. Söndagen den 11 December kl 16.00 i Syrianska föreningen.

Alla intresserade är välkomna!

Mvh/ Styrelsen

Loading

Mattias Kurt
november 8, 2005