Erkan De Basso meddelade sin avgång på avslutningsfesten den 8 oktober. Sedan dess har Syrianska stått utan tränare, men tro inte att Syrianskas styrelse har tagit semester. Däremot kan vi pressentera vårt nyförvärv för i år vilket är huvud tränaren Peter Johansson, välkommen till Syrianska.

Syrianska hade förra året vid denna tidpunkt redan gjort klart med tränare, men i år har det varit väldigt tyst om vem som ska bli huvud tränaren i Syrianska och som är känd för att vara klubben där det hela tiden händer saker. Men enligt styrelsen har man lärt sig mycket från säsongen och agerar därefter. Men det har varit svårt i styrelsen vad det gäller tränar frågan och man har kollat vilka tränare som kan tänkas passa bra i klubben. Kontakter har tagits, och vissa har styrelsen även träffat, men årets säsong har gett oss så pass mycket kött på benen så vi har valt att agera kyligt.

Syrianska gör klar med ny tränare
Efter flera timmars möte idag blev det äntligen klart med vårt första nyförvärv för i år. Det blir den lokala profilen Peter Johansson som hädanefter tränar Syrianska. Med meriter från klubbchef i superetta – laget Örebro SK 2004 och har meriteter som tränare i högre divisioner, han kommer till en förening som tar emot honom med öppna armar. Han är en tränare som passar oss som handen i handsken. Vi hoppas att både han och hans hjälptränare ska lyfta Syrianska och föra oss till div. 3. Det som ligger närmast i tiden är SM – spelet och AIF – cupen som vi hoppas lockar många syrianer.
Örebro Syrianska vill genom dess styrelse hälsa Peter Johansson välkommen till Örebro Syrianska !

Loading

Mattias Kurt
november 4, 2005