Under onsdags kvällen träffades en stor del av laget för att ha ett spelarmöte med de nya tränarna. Kvällen började med en kvälls middag för alla spelare och samt för den nya styrelsen, som var samlade och åt tillsammans. Efter maten hade styrelsen ordet, och det talades om den kommande säsongen och styrelsen presenterade två nya tränare som är från länet, Peter Johansson och Peder Widlund. Styrelsen ville också slå fast vid att deras ambition är att vinna serien och att behålla så många spelare som möjligt.

Efter all information från styrelsen och all pratande så hade båda tränarna dykt upp, efter att dom har vart på en kurs med förbundet. Båda tränarna verkade trevliga och mycket kunniga. De ville skapa något tillsammans med laget och deras mål är, tillsammans med Syrianska, att vinna div. 4. Båda tränarna är medvetna om att det är få lag som kan vinna serien i år, och ett av dom är Syrianska. Tränarna hade många idéer, som det fysiska, är att de skulle ta en simningsperiod i Gustavsvik, någon gång i veckan o koppla av.
Även träningen startas igång utomhus i början av december. Men Både Peter och Peder åker ner till Italien och Frankrike i två veckor, där de har en kurs med Fotbollsförbundet, vilket betyder att de inte kommer att närvara i de första träningarna.

Under år 2006 hoppas vi att folket, precis som i år, stöttar Örebro Syrianska både sponsormässigt och publikmässigt. Som ni säkert vet så spelas den efterlängtade inomhusturneringen AIF-cupen den 14 januari, och precis som vanligt gör Syrianska, tillsammans med publiken, allt för att ta hem bucklan i år, precis som vi gjorde år 2001!

Loading

Mattias Kurt
november 17, 2005