Syrianska och Mamadu Djau har nått en överenskommelse som innebär att mittfältaren avbryter avtalet i förtid. Mamadu anslöt förra året till klubben. Utanför plan har mittfältaren varit en väldig uppskattad lagkamrat som drivit på gruppen med stor entusiasm. Innanför kritan har det däremot varit många skador och det har inte riktigt lossnat.

– Mamadu är en spelare som besitter en mycket hög potential i sitt spel. En nivå som vi dessvärre bara fick uppleva fragmentariskt. Han fick stora delar av säsongen 2023 förstörd pga återkommande skador. Vi har under vintern och våren jobbat tillsammans med honom för att hitta rätt i hans skadeproblematik. Dessvärre så har vi inte hittat en lösning och det blir en situation som inte är bra för klubben och inte heller för Mamadu själv. Det har lett till att vi valt att gå skilda vägar. Vi hade verkligen hoppats och trott att Mamadu vara en spelare som skulle ta stora steg hos oss under 2023 och 2024. Hans explosivitet i presspelet är unikt, hans spelförståelse och hans lugn i spelet med bollen håller även det en mycket hög nivå. Vi önskar Mamadu all lycka i hans framtida fotbollskarriär och tackar för hans lojala engagemang runt laget och i omklädningsrummet i denna för honom mycket svåra tid. Vamos Mamadu!! tu tendras exito, säger tränarstaben

Loading

Mattias Kurt
juni 3, 2024