IF Karlstad Fotboll och Örebro Syrianska IF möttes i en spännande match där första halvleken avslutades mållöst. Det dröjde ända till den 80:e matchminuten innan Karlstad lyckades ta ledningen, trots att Syrianska dominerade stort. Det verkade som om segern skulle gå till hemmalaget, men Örebro Syrianska hade andra planer.

Det var provspelaren Edgar Sarkis Navassardian som blev matchhjälte för Örebro Syrianska. Han kvitterade till 1-1 genom en snygg straff i slutskedet av matchen. Men det var inte slut där, efter ett vackert anfallsspel mellan Philip Malky och Edgar Sarkis Navassardian kunde sistnämnde göra sitt andra mål för dagen och säkra segern för sitt lag.

En imponerande vändning från Örebro Syrianska IF som visade karaktär och kämpade sig till en seger med 2-1. Edgar Sarkis Navassardian bevittnades som en nyckelspelare i matchen och visade upp sin skicklighet och beslutsamhet på planen. Slutresultatet blev en minnesvärd seger för Örebro Syrianska IF som kunde ta årets första seger i försäsongen.

IF Karlstad Fotboll – Örebro Syrianska IF  1-2 (0-0)
Edgar Sarkis Navassardian 2
2 mars, 13.00 – Träningsmatch
Solstadens Konstgräs

Loading

Mattias Kurt
mars 2, 2024