Örebro Syrianska körde över gästerna Åtvidabergs FF från Östergötland under lördagen. 2-1 i halvtid blev sedan 5-1 efter 90 spelade minuter.

Syrianska öppnade målskyttet tidigt i matchen genom Emanuel Chabo, som gjorde mål på en retur från straffpunkten i den andra matchminuten. Åtvidaberg lyckades kvittera i den 20:e minuten, men det var Örebro Syrianska som åter tog ledningen igen genom Amer Jusic i den 40:e minuten, vilket även var halvtidsresultatet.

I den andra halvleken gjorde Syrianska flera lyckade byten och utökade sin ledning till 3-1 genom Henry Hertzman i den 72:a minuten, som sedan gjorde sitt andra mål för dagen endast fyra minuter senare. Nyförvärvet Edgard Navassardian fastställde sedan slutresultatet till 5-1 i den 80:e minuten. En imponerande seger för Örebro Syrianska IF mot Åtvidabergs FF, där spelarna visade upp en imponerande offensiv prestation och försvarsspel.

Örebro Syrianska IF – Åtvidabergs FF 5-1 (2-1)
16 Mars, 13.00 – Träningsmatch
Mellringe IP
Live: ettanplay.se

Loading

Mattias Kurt
mars 17, 2024