I matchen mellan FBK Karlstad och Örebro Syrianska stod det klart att det fanns en stark vilja hos båda lagen att ta hem segern. Trots att Örebro Syrianska ledde med 1-2 i halvtid så lyckades FBK Karlstad vända på matchen och slutligen vinna med 4-2.

Efter en spännande första halvlek där båda lagen kämpade hårt, var det Örebro Syrianska som gick till pausvila med en stark ledning efter mål av Mohamed Youla och Dino Salcinovic. 

Men i den andra halvleken gjorde Örebro Syrianska flera förändringar där man byte flera spelare. Men det var FBK som visade imponerande kämpaglöd. Genom en stark andra halvlek lyckades de vända på steken och ta en övertygande seger. FBK Karlstad visade upp ett disciplinerat försvarsspel i andra och ett effektivt anfallsspel som gav utdelning i form av fyra mål. Örebro Syrianska kämpade väl men hade svårt att sätta stopp för FBK Karlstads offensiv. 

Sammanfattningsvis var det en välspelad match, Örebro Syrianska som gjorde en bra förstahalvlek som gav resultat och två mål. Efter flera förändringar i andra kunde FBK vända det hela till seger med 4-2. Vi tar med oss förstahalvlek som var klart godkänd till nästa lördag då vi möter IF Karlstad Fotboll.

FBK Karlstad – Örebro Syrianska IF  4-2 (1-2)
Mohamed Youla, Dino Salcinovic
25 Februari, 12.15 – Träningsmatch
Airdome

Loading

Mattias Kurt
februari 25, 2024