Örebro Syrianska har kommit överens med den 27-åriga mittfältaren Ibrahim Habib om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024. Ibrahim kommer senast från spel i IF Karlstad Fotboll.

-Det intensiva arbetet att säkerställa en så stark och kompetent fotbollstrupp som möjligt löper på. Örebro Syrianska är glada och stolta att vi kan presentera mittfältaren Ibrahim Habib som vårt senaste nyförvärv. Ibbe som tillhörde IF Karlstad Fotbolls organisation 2023 har även representerat Umeå FC och inte minst Karlslunds IF FK i Ettan Norra. Med detta nyförvärv så får vi utöver en skicklig fotbollsspelare även in erfarenhet av spel på en hög nivå. Ibbe är en spelare som har ett antal bra år i Ettan med sig, både som mittfältare och wingback. Han kommer med sin erfarenhet komplettera ett relativt ungt Örebro Syrianska på ett jättefint vis. Utöver hans erfarenhet så får vi in en spelskicklig, rörlig och relativt snabb spelare som kommer ge oss ytterligare en dimension med sin genombrottskraft och i spelet med boll. Vi i ledarstaben ser fram emot att tillsammans med Ibbe få honom att spela ut hela sitt register i den röd/gula dressen, säger Tränarstaben

-Efter snack med Barsaum under en tid fick jag en väldigt bra känsla för både sättet han vill spela sin fotboll på och hur han vill använda mig och mina egenskaper sättet som han vill spela. Sedan har jag bara hört gott om föreningen i stort både från nuvarande spelare i truppen men även utifrån, så det var också väldigt viktigt i beslutet. Mina styrkor skulle jag säga är löpstyrkan, bra på att kombinera mig fram och sätta medspelare i bra lägen. Jag är även bra på att lösa situationer på plan, säger Ibrahim Habib.

Loading

Mattias Kurt
februari 7, 2024