Michael har satt sin prägel på träningarna via sina passningsövningar och sin kravställning på varje individ i dessa passningsövningar. Han har även under sina år hos oss byggt goda relationer med spelare och ledare. Henning har i matchsituationer haft en roll där han på ett naturligt vis varit kittet i ledarteamet. Han har tagit ansvar för saker och ting som har gett Barsaum och Kenneth möjlighet att 100 % fokusera på att coacha laget. Den funktionen har varit ovärderlig.

Mattias har under sina år i Örebro Syrianska gjort en förtjänstfullt arbete. Han jobbade med våra målvakter när vi startade akademin 2020. Mattias flyttades sedan upp till A-laget för att jobba vidare med att utveckla målvakterna i A-truppen. Mattias är en välstrukturerad tränare som har förmågan att fördjupa sig i det han gör. Han har även en friidrottsbakgrund, vilket gjorde att vi kunde använda hans förmåga att jobba med koordinationsövningar och snabbhet för alla våra spelare.

Örebro Syrianska vill tacka Michael Henning och Mattias Granath för deras insatser i föreningen och önskar dem stort lycka till framöver.

Loading

Mattias Kurt
februari 1, 2024