Örebro Syrianska inledde försäsongen med att förlora borta mot broderföreningen Syrianska FC. Hemmalaget vann med 2-0 efter ett mål i första halvlek och i början på andra halvlek.

Det var ett Örebro Syrianska, för dagen iklädda svarta matchtröjor, som gav samtliga spelare rikligt med speltid. Den första halvleken var spelmässigt jämn. Örebro Syrianska inledde piggt och skapade även en del chanser. Med någon minut kvar av första halvlek kunde Syrianska FC ta ledningen efter lite försvarsslarv av Örebro Syrianska, 1-0 till Syrianska FC efter första halvlek.

Örebro Syrianska gjorde ett gäng byten i andra halvlek. Man försökte att få till en kvittering men det ville sig inte. Istället kunde Syrianska FC utöka sin ledning i matchminut 73 till 2-0 som även blev slutresultatet.

En helt ok försäsongspremiär där vi luftade stora delar av truppen och en del av nyförvärven fick speltid samt våra unga spelare . Försäsongen rullar nu vidare, härnäst väntar Degerfors IF på Storavalla. Avspark 13:00 på Lördag.


Syrianska FC – Örebro Syrianska IF 2-0 (1-0)
4 Februari, 13.00 – Träningsmatch
Södertälje Fotbollsarena

Loading

Mattias Kurt
februari 4, 2024