Örebro Syrianska är överens med den 21-årige offensiva mittfältaren Emanuel Chabo om ett avtal som sträcker sig till och med 2025. Emanuel kommer senast från spel med Åtvidaberg.

– Efter ett antal veckors arbete för att knyta till oss en kvalitets öspelare på en av våra forwardspositioner så kan vi stolt presentera värvningen av Emanuel Chabo. Emanuel är en spelare som vi har följt under flera års tid, både i Sylvia och Åtvidaberg. Nu var tiden rätt och vi har kommit till en överenskommelse om ett tvåårskontrakt. Det här är en spelare som har förmågan att spela i fickan på ett bra vis. Han är kreativ, gillar att kombinera med andra spelare och har en förmåga att slå sin spelare en mot en. Med andra ord precis den typ av spelare vi behöver för att bli ännu bättre i vårt anfallsspel och inte minst i spelet i sista tredjedelen av planen. Emanuel är en mycket talangfull spelare med en potential utöver det vanliga och vi i ledarteamet är övertygade om att vi kommer hjälpa honom att ta sitt spel till nästa nivå, säger Tränarstaben

– Jag är en skicklig fotbollsspelare som är trygg med bollen. Jag gillar att utmana och kombinera spel med mina lagkamrater. Jag gick mest efter min magkänsla och hjärta denna gång, där jag fått en bra bild av klubben (tränaren) och ledningen överlag. Det här kommer bli ett väldigt bra och utvecklande år. Sist men inte minst är det en ära att spela för mitt folk, säger Emanuel Chabo.

Loading

Mattias Kurt
februari 3, 2024