Örebro Syrianska IF Ungdom kan efter en sammanslagning erbjuda spel i division 4. Vår vision sträcker sig högre än så! Vi blir ett farmarlag till Örebro Syrianska IF. Det handlar inte bara om fotbollsträning; vi vill erbjuda ett sammanhang att växa i.

Det här är en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling av klubben. Med detta på plats kommer vi kunna erbjuda en möjlighet att spela fotboll på olika nivåer.

Vårt mål med denna satsning är att vara det självklara valet för de unga talanger i Örebro som vill utvecklas i en högkvalitativ träningsmiljö, få tidig möjlighet att spela seniorfotboll och minska gapet till Division 1.

Vi får också en möjlighet att bibehålla och fortsätta utveckla de spelare som passerat 19 år men ännu inte är redo för att spela i division 1.

Loading

Mattias Kurt
januari 11, 2024