Örebro Syrianska har gjort klart med Isac Spanedal inför säsongen 2024. Wingern Isac kommer närmast från en säsong i Umeå FC, som spelar i samma division som Syrianska. Innan det spelade Spanedal i Ettan Södra med Lindome. Avtalslängden är två år. Säsongen 2023 spelade Isac för Umeå där han spelade 27 matcher varav 15 var från start. Isac har över 88 Ettan-matcher bakom sig.

– Isac är en hårt arbetande yttermittfältare med spännande egenskaper. Vi ser fina förutsättningar att lyfta flera nivåer hos oss.  En spelare som är beredd att investera mycket för att utveckla både sig själv och laget, vilket gör att han passar perfekt i vår miljö. Att 25-åringen dessutom presterat på en Ettan-nivå under längre period är ett plus i vårt truppbygge, säger Örebro Syrianska.

– Jag har fått en bra bild av hur laget vill spela fotboll och gillar den idén, samt att jag tror mitt spel passar bra in i Örebro Syrianska. Jag är väl rätt snabb och har helt okej skott skulle jag säga. Sen är jag väldigt löpstark och gillar att kombinera med mina medspelare, säger Isac.

Syrianska önskar Isac Spanedal varmt välkommen!

Loading

Mattias Kurt
januari 10, 2024