Ännu en spelare har tagit klivet upp ett steg i fotbollshierarkin via utvecklingen i vårt Örebro Syrianska. Konrad ”KG” Gustavsson har skrivit på med högstaligalaget från Färöarna NSI Runavik. KG kom till Syrianska 2022 och det blev sammanlagt 50 tävlingsmatcher samt 2 mål för honom i Syrianska-tröjan från hans mittfältsposition.

– Vi vill tacka Konrad för hans insatser i Örebro Syrianska och passar även på att önska honom stort lycka till i sin fortsatta karriär. KG har varit en spelare som alltid gett allt för oss, med sin motivation och sitt driv har han fått med sig övriga spelare på plan. Vi hoppas att se Konrad i Syrianska-tröjan igen efter utlandsspelet, säger Örebro Syrianska IF

– Precis när jag kom till Syrianska hade jag förlorat lite glädje till fotbollen. Den glädjen kom tillbaka när jag började spela i Örebro Syrianska. Det har varit superkul att representera Syrianska och jag vill tacka alla spelare, ledare och organisationen. Speciellt tack till Barre, Kenneth, Micke och Gabi. Jag önskar klubben stort lycka till år, säger Konrad

Loading

Mattias Kurt
januari 30, 2024