Örebro Syrianska förstärker tränarteamet med en mycket erfaren och kompetent målvaktstränare i Göran Kring, som närmast kommer från ÖSK Fotboll. Ännu en viktig pusselbit i tränarstaben är nu i hamn.

Göran har ett förflutet i Örebro Syrianska. Han var i klubben under en framgångsrik sejour mellan 2006 – 2008. De senaste åren har Göran varit målvaktstränare för ÖSK Fotbolls U17-/U19-akademi samt instruktör vid Virginskaskolan NIU.

-Det känns oerhört spännande och inspirerande att komma tillbaka, nu var det närmare 15 år sen sist. Jag valde Syrianska för engagemanget i organisationen och för elitfotbollen man spelar, dessutom är Syrianska stabil tvåa i stan. Jag har haft kontakt med ledarstaben ett tag och speciellt med Barsaum. Det kändes som rätt tid att komma tillbaka till Syrianska. Jag vill att så många supportrar som möjligt kommer ner och stöttar oss, säger Göran Kring.

-Vi i Örebro Syrianska är väldigt glad över att en sådan lokalprofil som Göran Kring återvänder till Syrianska. Det är en målvaktstränare med kompetens och erfarenhet som kommer utveckla våra målvakter på ett bra sätt, säger tränarstaben.

Varmt välkommen Göran!
Det kommer fler överraskningar närmaste tiden.

Loading

Mattias Kurt
december 22, 2023