Den 25 november spelas matchen Morgondagens Stjärnor på Kanalplan i Stockholm. Det är en All Star-match mellan de främsta talangerna, födda 2003 eller senare, från Ettan Norra och Ettan Södra. Syrianska representeras av vår alldeles egna lagkapten Filip Drinic, som i och med uttagningen blivit vald två år i rad.

Filip har gjort en riktigt bra andrasäsong i Syrianska under året med 27 matcher från start. Han har i år tagit ytterligare steg i sin utveckling samt etablerat sig som en ledare både på och utanför plan. Senast all star-matchen spelades var det på Bravida Arena i Göteborg. I år blir det som sagt Kanalplan i Stockholm. Tränare för det norra laget är Marwan Salman (Sollentuna FK) och Adam Gürsoy (IFK Stocksund). De ställs mot det södra lagets Anders Bååth (Åtvidabergs FF) och Erik Lund (Ljungskile SK).

– Morgondagens stjärnor betyder mycket för Ettanfotboll. Vi profilerar oss som talangernas liga och det är därför extra glädjande att få belysa de som under säsongen matchats mest i våra serier och som har utmärkt sig på plan. Det här är ett evenemang som alltid är uppskattat, både av spelare och ledare, och som man själv sett fram emot hela året. Vi välkomnar alla till Kanalplan den 25:e november för att se nya stjärnor tändas, säger Jimmy Fors, utvecklingschef föreningar och ansvarig för Morgondagens stjärnor.

— Att få spela en match med de bästa talangerna i Ettan är otroligt roligt och jag är tacksam över att få denna utmärkelse och chans även i år. Att få representera klubben känns ärofyllt och att få göra det i en så stor match är något jag ser i fram emot och är exalterad över att göra, säger Filip Drinic. 

Loading

Mattias Kurt
november 6, 2023