Örebro Syrianska kan med glädje meddela att klubben är överens med Amel Rastoder, mittfältaren som tidigare spelat för Örebro Syrianska. Parterna är överens om ett kontrakt som sträcker sig till och med 2024. Amel ansluter omgående till Syrianska.

-Sökandet går vidare när det gäller att förstärka truppen inför avslutningen av säsongen 2023. Nyförvärv nr. 2 är nu på plats och redo att hjälpa laget framåt. Amel Rastoder är en fysiskt stark spelare med bra ledaregenskaper och en vilja att prestera i varje moment på varje träning. Han är en fysisk spelare som kan springa hur länge som helst. Han har god spelförståelse och bra passningsfötter. Amel har framförallt sin största merit i futsal både i Sverige och utomlands. Nu har 27-åringen bestämt sig för att återigen göra en satsning på fotboll. Amel är en spelare som kan spela på flertalet positioner. Vi ser honom i första hand i en central mittfältsposition, säger Tränarstaben

– Det känns skönt att vara tillbaka på fotbollsplanen och i Örebro Syrianska. En bra förening och organisation som jag känner väl sedan tidigare. Klubben har dessutom fina ambitioner. Numera finns även min yngre bror Emil truppen, så det ska bli väldigt roligt att få träna och spela tillsammans med honom. Jag har välkomnats jättebra av alla och ser fram emot att få hjälpa laget, säger Amel.

Loading

Mattias Kurt
augusti 10, 2023