Spelordningen för andra omgången kommer att lottas live på hemsidan svenskfotboll.se tisdagen den 4 juli kl 13:00. I omgång 2 går SEF-lagen in i tävlingen, dvs lagen i Superettan och Allsvenskan. De 32 SEF-lagen lottats mot de 32 segrande SDF-lagen från första omgången. De 16 sydligaste SEF-lagen lottas fritt mot 16 sydligaste SDF-lagen och följaktligen lottas de 16 nordligaste SEF- och SDF-lagen mot varandra. SDF-lagen ska ha hemmamatch. Flera matcher i omgång 1 är ännu inte färdigspelade men nedan finner ni fördelningen av de 16 sydligaste respektive nordligast SEF och SDF lagen.

Här nedan kan ni se vilka Syrianska kan lottas mot i omgång 2:

SEF nord
AIK
Athletic Eskilstuna
Degerfors IF
Djurgården
Gefle IF FF
GIF Sundsvall
Hammarby
IF Brommapojkarna
IFK Norrköping FK
IK Brage
IK Sirius FK
Jönköpings Södra IF
Skövde AIK
Västerås SK FK
Örebro SK
Östersund

Förra året fick Örebro Syrianska Djurgården på besök i den största folkfesten någonsin för Syrianska. Vi hoppas på något liknande och i förlängningen att ta oss vidare mot gruppspelet.

Loading

Mattias Kurt
juni 27, 2023