Örebro Syrianska-familjen välkomnar Eskilstuna Kebabfabrik som ny Guldpartner. 

Eskilstuna Kebabfabrik AB är ett företag som har levererat egentillverkade kebabprodukter med hög kvalitet till restaurangkunder i Sverige sedan 1994. Från och med januari 2023 kommer företaget också att leverera till privatpersoner via utvalda livsmedelsbutiker. De har en nybyggd produktionsanläggning i Eskilstuna logistikpark där de förädlar kvalitetsråvaror till sina kebabprodukter sedan 2020. 

Företaget använder endast råvaror från djur som föds upp enligt EU:s regelverk. Deras värderingar inkluderar hög hygien, kvalitetsråvaror, goda kundrelationer och hög leveranssäkerhet. Företaget betraktas som ett premiumvarumärke och deras kunder uppskattar deras unika recept och kvalitetsfokus. De har egentillverkade kebabprodukter för restaurangmarknaden i olika format, samt färdigtillverkade produkter såsom kycklingkebab, gyros och falafel. För detaljhandeln har de egentillverkade nötköttskebabprodukter i olika storlekar och en specialrecept kallad ”Eskilstuna special”. Eskilstuna Kebabfabrik har expanderat efter att ha säkerställt sin förmåga och deras nya fabrik har kapacitet för en fyrdubblad produktion.

– Det är oerhört glädjande att Eskilstuna Kebabfabrik väljer att gå in som Guldpartner i Örebro Syrianska IF. Det är den här typen av samarbeten som möjliggör vår framtida satsning att etablera oss i Ettan och upprätta en elitsatsning, säger sponsorgruppen

Eskilstuna Kebabfabrik
Propellervägen 13
635 06 Eskilstuna

www.kebab.se

Tel: 016-100 790
Mail: info@kebab.se

Loading

Mattias Kurt
maj 9, 2023