Lördag eftermiddag var det dags för Örebro Syrianska att ta emot Dalkurd FF. Matchen spelades på Behrn Arena på grund av säkerheten och det blev tyvärr förlust för Syrianska med 0-3.

Solen var framme i ett underbart vårväder och publiken såg fram emot en fotbollsfest. Matchen startar något segt, men både Syrianska och Dalkurd skapar några chanser var, oskärpa är anledningen till att Syrianska inte leder. I 24:e match minuten slår Dalkurd en lång boll som hamnar hos Rodin Deprem som går för skott och det blir tyvärr mål. Resterande del av första halvlek är händelsefattig från Syrianskas sida. Första halvlek avslutas 0-1.

Andra halvlek så försöker ÖSIF börja om med ny energi, fler attacker men lyckas inte komma fram till några ordentliga avslut. 50 minuter in i matchen, så tillåts Dalkurd ta sig enkelt in i straffområdet och Deprem får en till boll i mål. Kort därefter i min 60 så utökar Dalkurd ledningen igen till 0-3. Därefter har Dalkurd chans att göra ytterligare ett mål men domaren blåser av för offside. Det händer inte så mycket mer resterande del av matchen och det slutar med en 0-3-förlust. 

Örebro Syrianska IF – Dalkurd FF 0-3
22 april, 16.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Behrn Arena

Loading

Gabriel Ibrahim
april 22, 2023