Örebro Syrianska IF kan stolt presentera Restaurang Tybble som fortsatt samarbetspartner inför säsongen 2023.

Populära Restaurang Tybble finner du i hjärtat av Tybble Torg. Restaurang Tybble har växt ut till en av Sveriges främsta kvarterskrogar och restaurangen totalrenoverade sina lokaler för några sedan, man har även en modern uteservering samt två fantastiska barer i restaurangen.

Restaurang Tybble erbjuder kvalité med höga krav på urvalet av råvaror och noggrannhet vid tillagning, Här kan du komma in för lunch, take-away, á la carte eller en drink vid någon av barerna.

Det viktigaste för Tybble är att man har nöjda kunder, som gäst ska du alltid känna dig varmt välkommen till oss. Vi serverar vällagade rätter från vårt kök såsom kött, fisk, pizza, kebab, pasta och sallad i en trevlig miljö med fokus på bra service, kvalité & smak!

www.restaurangtybble.se
019-33 14 22
info@restaurangtybble.se
Drakenbergsgatan 1, 702 19 Örebro

Loading

Mattias Kurt
april 5, 2023