– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera SKG Lidköping som fortsatt samarbetspartner till Örebro Syrianska IF under 2023. Vi är övertygad om att vi kommer att ha stor ömsesidig nytta av varandra och jag tror och hoppas att samarbetet kommer att fortsätta utvecklas under ett antal år framöver, säger Örebro Syrianska IF

På SKG är dem stolta över deras stora utbud av högkvalitativa produkter och råvaror. Men inte bara det. När du arbetar med SKG kommer du märka att det är lite annorlunda än många andra restauranggrossister. SKG är lite enklare att arbeta med. Lite flexiblare.

SKG är specialister på råvaror och livsmedel. Det är grunden i deras erbjudande. Men som kund till SKG kommer du att märka att dem vill mer. Genom snabba leveranser, personlig service och inställningen att ”ingenting är omöjligt” vill dem vara en hjälpsam och tillgänglig partner som underlättar vardagen för din restaurang.

Örebro Syrianska IF är glada att meddela att de kommer att fortsätta sitt samarbete med SKG Lidköping under 2023. De är stolta över partnerskapet och tror att det kommer att ge ömsesidiga fördelar under flera år framöver. SKG Lidköping erbjuder högkvalitativa råvaror och produkter, men det som skiljer dem från andra restauranggrossister är deras enkelhet och flexibilitet. De är specialiserade på livsmedel och råvaror, men vill också ge snabba leveranser, personlig service och vara tillgängliga som en hjälpsam partner som underlättar vardagen för restauranger.

SKG Lidköping AB

Björkhagsgatan 9, 531 40 Lidköping 

0510-301040, www.skg.se

Loading

Mattias Kurt
april 3, 2023